Ønskeskyen.dk?

Måske er du også en af dem der på facebook og andre online medier, har fået vist reklamer for www.ønskeskyen.dk. Men hvad er det egentlig? Det satte jeg mig for at undersøge, og her er hvad jeg fandt ud af.

 

Kort fortalt så er Ønskeskyen en ønskeseddel i online format. Du kan, løbende tilføje ønsker og så er  det nemt og gratis at sende ønskesedlen til dine gæster. Således kan dine gæster nemt se hvad du ønsker dig, og de kan reservere gaver. På den måde undgår du at få flere af samme gave.

Ønskeskyen er gratis at anvende til privat brug og ejes af Post Danmark.

 

 

Ønskeseddel

På sin profil kan man oprette adskillige ønskesedler. Man bestemmer selv, hvem der må se de enkelte ønskesedler.

Herefter kan dem du har delt ønskeseddelene med, se de pågældende ønsker, og markere hvilken gave de giver dig. Således kan de andre se hvilke gaver du får, og dermed undgå at købe den samme gave.

 

Ønskeskyen
Screenshot af en ønskeseddel jeg har oprettet på www.ønskeskyen.dk

 

Ønske app

Når man har oprettet sig som bruger, kan man nemt installerer en “ønske app” til sin internet browser samt installerer appen på sin smartphone og tablet.

Når man surfer rundt på internettet og finder noget man gerne vil ønske sig, kan man altså nemt klikke på “sky ikonet” og dermed tilføje produktet til sin ønskeliste. Oftest indtaster appen selv både produktnavn og pris sammen med linket.

Står du i en fysisk butik og ser noget du gerne vil ønske dig, kan du også nemt åbne appen på din smartphone, tage et billede af produktet og selv tilføje tekst og pris.

 

Skriv en kommentar