Webshoppen Spirit World (social media marketing manager)

Anbefaling givet af Lise Andersen, ejer af webshoppen “Spirt World”, efter jeg havde arbejdet med hendes sociale marketing. 
Jeg har en lille butik, hvor budgettet også er minimalt. Det gjorde, at jeg manglede at få udarbejdet en ordentlig Facebook side og især manglede jeg at få udarbejdet et nyhedsbrev med koncept omkring, hvordan det skulle køre bedst muligt. Pengene havde ikke været der til det. Derfor manglede jeg en, som ville udarbejde dette til mig til en for mig yderst fornuftig pris.

Kirstine kom og tilbød at lave det for mig og resultatet er jeg yderst tilfreds med.
 
Hun har lavet et fantastisk godt koncept omkring nyhedsbreve, hvor hun har sat alt op i et eksternt program Mailchimp. Hun lavede et nyhedsbrev som eksempel på, hvordan de fremtidige nyhedsbreve kan se ud.
Manualer er der nok af, men der er mange sider, som skal læses, før det relevante findes. Derfor har Kirstine efter opsættelsen af nyhedsbrevet, udarbejdet en rigtig god brugermanual til lige netop det, jeg skal bruge til mine nyhedsbreve.
Til nyhedsbrevet har hun også givet mig masser af gode ideer til, hvordan jeg selv kan strukturere mine fremtidige nyhedsbreve med temaer osv.
 
Hun har sat en Facebook side op for mig https://www.facebook.com/SpiritWorld.dk som er rigtig flot lavet. Selvom jeg har edb-flair, havde jeg aldrig selv fundet ud af at lave denne side så flot.
For oven i alt det hun har lavet, tilbød hun nemlig også lige at lave et nyt logo, da det jeg havde, mere var et banner – ikke et logo. Det tog hende en halv dag, så havde hun lavet et rigtig flot logo. Et jeg slet ikke selv havde tænkt på. Hun lavede også et nyt banner, som passer perfekt til det nyt logo. Til Facebook siden skulle der også bruges små gif-billeder, så dem lavede hun da også.
 
Alt dette lavede hun på under en uge.
 
Det mest fantastiske i det her forløb er, at vi kun har snakket sammen via mail. Vi har aldrig snakket sammen i tlf. Hun har formået, ud fra hvad jeg havde i forvejen på min hjemmeside og en kort introduktionsmail, at ramme lige i ”bulls eye” med hvad jeg kunne tænke mig og hvad jeg ønskede mig. Det endda uden at jeg vidste, at jeg ønskede mig det. F.eks. logoet, ja det havde jeg slet ikke tænkt på. Det synes jeg, er en utrolig stærk kvalifikation at have. Den findes ikke hos ret mange personer.
 
Ganske kort summeret op så synes jeg, hun er fantastisk dygtig og det firma, der i fremtiden vil nyde godt af hendes evner, kan kun prise sig lykkelige, for de får en fantastisk medarbejder.
 
 
Mange hilsner
 
Lise Andersen
 
Spirit World v/Lise Andersen
Ørslevvej 6
5592 Ejby
 
Tlf: 61 77 15 55

Skriv en kommentar