Kirstine Faber

Jeg har en stor interesse for events og oplevelser. Faktisk nyder jeg (næsten) i lige så høj grad, at skabe oplevelser som glæder andre, som jeg elsker selv at opleve!

 

Mit “kald” som eventplanlægger kom, da jeg under Roskilde Festival 2008 stod på campingområdet. Der var intet specielt ved situationen. Jeg stod helt alene – måske jeg endda var faret vild. Jeg stoppede op, så mig omkring, mærkede stemning. Og da slog det mig – det var det her jeg ville leve af resten af mit liv! At skabe set-uppet for de mange fantastiske oplevelser, minder og venskaber som events tilfører menneskers liv.

Lige siden da har jeg arbejdet målrettet for at opfylde denne drøm. Uddannet mig som “Professions Bachelor i Leisure Management”, arbejdet ved oplevelsesbaserede virksomheder, været i praktik ved et eventbureau og arbejdet som eventkoordinator ved Hamleys som er et britisk legetøjsunivers. Nu er jeg vendt tilbage til det Vestjyske, hvor jeg arbejder som eventkoordinator ved ProVarde. ProVarde fungerer som erhvervs- og turistråd for hele Varde Kommune, og mine events strækker sig derfor lige fra Erhvervskonferencer og kurser, til branding events og turistbegivenheder.

Mine forældre har aldrig undret sig over mit valg af job og de har fortalt flere historier om, hvordan jeg som lille har udtænkt geniale skattejagter, inviteret venner til temafester og afholdt anderledes loppemarkeder.

 

Nyansættelse som eventkoordinator i ‘Varde Erhvervs- og Turistråd” (nu ProVarde)

” Det gik op for hende på en Roskilde Festival, at hun ville noget med at arrangere begivenheder og gøre mennesker glade, og nu er hun så blevet den første eventkoordinator (red) ved Varde Erhvervs- og Turistråd. … Hvad hun skal arrangere i Varde vil hun ikke løfte sløret for. Det skal være en overraskelse. Men, hun har efter uddannelsen arbejdet for engelske Hamleys, en af verdens største legetøjsbutikker. “

 

På min LinkedIn profil kan du læse mere om min faglige profil.

 

Alle fotos herunder stammer fra events, som jeg har deltaget i planlægningen og/eller afviklingen af

Skriv en kommentar