Julefrokost leverandør

Du behøver ikke rende rundt hele aftenen og ordne selv. Der findes leverandører indenfor alle områder, men det vil selvfølgelig koste lidt ekstra. En professionel leverandør kan desuden give julefrokosten et ekstra pift.

Hawaii bar

Baren: Med Bar-udlejning kan du få barer i forskellige temaer. Det er også muligt, at hyre bartendere selvom du har købt sprutten billigt i tyskland. Du kan selvfølgelig også lade dem stå for det hele. De er nogle friske fyre som gør et godt stykke arbejde.

Service: Det er langt fra sikkert at du har service, kaffekander, borde, stole, duge, og pynt nok til en større fest. Over alt i Danmark findes der forskellige udlejningsfirmaer. Jeg er selv ret glad for Fyns Serviceudlejning som levere til hele landet. De har fair priser, gode leveringsforhold men vigtigst – tingene er ALTID rene!

Isterninger: Der er ingen grund til at fryse sine egne isterninger for de er nemme og billige at skaffe. De kan købes i mindre portioner på fx tankstationer. Antons Isterninger er en udmærket leverandør. Isterningerne bliver leveret i store flamingokasser, så du behøver ikke komme dem i fryseren.

Mad: De fleste kender nok cateringfirmaer som ”Kokken & Jomfruen”, hvor du afhenter maden i varme/køle bokse. Personligt finder jeg denne type mad er kedelig! Personligt foretrækker jeg cateringfirmaer, der laver noget af maden på forhånd, bringer det til festen, hvor de så anretter og gør de sidste ting klar. Mange af sådanne firmaer tilbyder desuden også tjenere. Jeg har flere gange anvendt Mad Synergi, hvor jeg har fået 3-retters menu for ca. 300 kr.

Skriv en kommentar