Festlege og drukspil

Mangler du ,også lidt inspiration til hvordan du kan tilføje din sommerfest et ekstra pift? Med en træplade, en sav og lidt maling kan du lave utrolig mange ting der aktivterer dine gæster.

Jeg har for nyligt været til Open Air i Varde. Der faldt jeg over to sjove aktiviteter, som du nemt kan kopire derhjemme.

 

Pilen peger på

Den første var et bord der også var lavet som et drukspil – og meget simpel at lave. Du saver en træplade rund. Inddeler den i 8 osteformede felter, og maler hver flet i forskellige farver. Herefter skriver du udfordringer på hvert felt . Udfordringerne kan være de tradtionelle med forskellige former for indtagelse af alkohol, men man kan også sagtens tænke kreativt og lave nogle der også kræver fysisk aktivitetet – eller du kan lave en helt børnevenlig version med udfordinger såsom “slå 3 koldbøtter”, “løb hen og klap din far på numsen” osv.

Derudover saver du også en pil og laver hul i midten af den. Pilen skruer du fast midt på træpladen, men ikke strammere end den stadig kan snurres rundt.

Drukspil til fest

Spil til fest

 

Del dine minder/hemmeligheder/whatever

Noget andet jeg faldt over til Open Air var disse træfigurer. Figurerene have forskellige former og farver. I midten var der skrevet en tekst om noget man skulle skrive på træpladerne. Hvad man skal skrive om, kan man tilpasse efter situationen. Til et studentergilde kan det fx være “Hvem var din yndlingslære?”, til et bryllup kan det være “Hvad er dit bedste råd til brudeparret” og til en afslutningsfest kan det være “Skriv dit bedste minde”.

Ligeledes kan figurenes form også tilpasses festen og det man skal skrive om. Således er et hjerte fx oplagt til et bryllup.

Lege til fester

Festleg

Leg til fest

 

 

Skriv en kommentar