Sådan skaber du samtaler

Det er langtfra altid, at dine gæster kender i hinanden. For mange mennesker er det ligeledes grænseoverskridende at tage kontakt til et fremmed menneske.

Her er fem forslag til, hvorledes du sætter snakken i gang!

 

Bordkort:

Bag på hver bordkort kan du skrive tre navne som personen fx skal tale eller danse med i løbet af aftenen.

Personlighedstræk:

Mange kender sikkert legen med, at under hver tallerken lægges en seddel med et personlighedstræk, som de skal følge hele aften, eller en kendt person de skal efterligne, eller måske bare noget de hele tiden skal sige.

Jeg har tidligere skrevet et blogindlæg om, hvorledes denne leg kan overføres til at inddrage hele bordet. Klik HER for at læse det.

 

Kamera:

Du kan købe nogle engangskameraer og placere dem rundt på bordene. Til festen kan du oplyse gæsterne om, at hver af dem skal sørge for, at der bliver taget et billede af dem sammen med mindst én af de andre gæster. På den måde er hver person nødt til, at finde en person som vil tage billedet, og en anden person som vil være på billedet sammen med dem.

Udover det gode ved denne leg, får du masser af sjove fotos af festen!

Orange pynt:

Kigger vi på farvesymbolik, er farven orange kendetegnet ved: udadvendthed, venlighed, mod, optimisme og social kommunikation der stimulerer to-vejs samtaler.[i]

Så hvis du tror på den slags, kan du også pynte lokalerne med orange farver.

Men pas på! Orange stimulerer også appetitten – så sørg for at have rigeligt med mad ;)

 

Opvaske konkurrence:

Lad en terning gå på omgang. De første 3 (eller hvor mange der end er brug for) der slår en 6’er, skal gå ud og starte på opvasken. Resten af gæsterne fortsætter med at rafle, og hver gang der slås 6, skal personen bytte plads med den person, der i længst tid har været i gang med opvasken. På den måde kan dine gæster hurtig komme i snak med mange forskellige.

 

Skriv en kommentar