Jeg er blevet ambassadør for Specialized

on

specialized ambassadør tøj1

Jeg er stolt over, at Specialized har udvalgt mig som en af deres få ambassadører.

Ganske kort: Hvad er Specialized?

Specialized er et af de mærker der producerer cykler. Det er et amerikans cykelmærke som er ret stort i Danmark. Verdensmestrene Annika Langvad og  Simon Andreassen er  to danske topryttere der begge cykler på Specialized cykler.

Hvad er en Specialized Ambassadør?

At være ambassadør for Specialized er langt fra det samme som at være sponseret af Specialized. Det har faktisk ingenting med cykelløb og placeringer at gøre.

Ambassadør programmet som jeg nu er en del af, er et program/projekt der skal få flere kvinder til at cykle.

Mens jeg er Specialized Ambassadør vil jeg derfor arrangerer fælles cykelture for kvinder. Jeg har allerede nu offentliggjort to cykelture for kvinder.

specialized ambassadør tur

Mandag den 3. juli: MTB-tur i Militærskoven

– Læs mere HER >>>

 

specialized ambassadør turOnsdag den 5. juli: Landevejstur

– Læs mere HER >>>

 

Jeg vil løbende offentliggøre flere cykelture under begivenheder på facebook siden facebook.com/trackmybooty, men du kan også se turene i højre side af denne hjemmeside ->

Derudover så vil jeg fortsætte med at skrive her på min blog og lægge fotos og videoer på min Instagram-profil. Og så vil jeg knævre løs om min passion for cykelsport til alle der gider lytte (og nok også nogle af dem der ikke gider)

 

Verdenskendt cykelbrand satser på Kirstine

SE INDSLAG: Verdenskendt cykelbrand satser på Kirstine Faber Lauritsen Kirstine Faber Lauritsen er blevet ambassadør for det verdenskendte cykelbrand, Specialized. Sammen med Specialized, der bl.a. sponserer de danske verdensmestre Annika Langvad og Simon Andreassen, skal Kirstine inspirere flere kvinder til også at begynde at cykle. Som ambassadør har Kirstine netop planlagt nogle fælles cykelture KUN for kvinder.Lige nu er der sat dato på følgende ture: Mountainbiketur den 3. juli Landevejstur den 5. juli:

Slået op af GoVarde.dk i Fredag den 23. juni 2017

 

Hvorfor vil jeg være ambassadør for Specialized?

Da jeg ansøgte Specialized om at blive ambassadør var det egentlig bare fordi, jeg syntes det var fedt at de ville få flere kvinder til at cykle. Det var faktisk af samme årsag jeg startede denne blog. Hvis jeg virkelig brænder for noget, så kan jeg ikke lade hver med at dele min passion med andre!

Cykelsporten, og mountainbike i særdeleshed, har haft en kæmpe betydning for mit liv. Jeg har opnået en bedre fysisk form, god kondition, normalvægt og et større mentalt overskud.

specialized ambassadør landevej

Med Specialized i ryggen, håber jeg at kunne inspirere andre kvinder til at opnå lignende resultater i sadlen på en cykel.

Jeg håber, at du og en masse kvinder vil følge med på min rejse!

Skriv en kommentar