Om

Kirstine Faber

I december 2015 var jeg på en actionfyldt date som ændrede mit liv. Ændrede mit liv til en hverdag hvor jeg hellere vil sidde på to hjul end gå rundt på to ben. Tænk at man kan blive så bidt af at kæmpe sig op af utaknemmelige bakker i skoven for derefter at kaste sig ud i ingenting mens adrenalinen pumper rundt i blodet.


På daten faldt jeg pladask for mere end en fantastisk mand. Jeg faldt også for sportsgrenen mountainbike. Og det er lige præcist min passion for mountainbike som denne blog handler om.

Udover at bruge bloggen til at holde styr på min egen træning og resultater under mountainbikerace, så håber jeg også, at min begejstring vil smitte af på læserene så vi en dag mødes på mountainbikesporet.
Jeg er fra 1990, arbejder som Event Manager og bor med min kæreste Torben i Outrup, som kun er en kort mountainbiketur fra Blaabjerg Plantage.

Besøg bloggen HER

kirstine faber” Det fede ved mountainbiking er, at man glemmer alle bekymringer. Ens tanker er fokuseret på den næste forhindring mens pulsen pumper om kap med ens adrenalin.

 

 

 

 

Mit arbejde med mountainbike

I mit job ved ProVarde/VistWestDenmark har mountainbike en væsentlig betydning. VisitWestDenmark er en turismeudvikling organisation for Danmarks 2. største turistdestination målt på antal overnatninger. Turisterne kommer primært på grund af naturen. Mange af dem tager deres mountainbike med på ferie. De cykler rundt i området og besøger mountainbikesporene i Blaabjerg, Bordrup og Grusgraven i Varde.  I  2015 tog jeg derfor initiativ til at få XTERRA til området. Det blev til Europas største XTERRA off-road triatlon i 2016. Udover at videreudvikle på XTERRA er arbejder jeg i 2017 bl.a. med at opstarte en aktiv uge i efterårsferien med fokus på cykling og i særdeleshed mountainbike.

Skribent ved MTBX – online magasine

Jeg er i 2017 også blevet skribent ved www.mtbx.dk som er en dansk hjemmeside med fokus på mountainbike.