Derfor skal du servere velkomstdrink

I den nyligste udgave af Søndagsavisen (uge 3, 2014) fortæller vinanmelder Erik Skovenborg hvorfor ”valget af velkomstdrink er en vigtig beslutning i planlægningen af festen…”.

Erik oplyser følgende om velkomstglassets funktioner:

  • … underholde i ventetiden, indtil alle gæster er kommet
  • … skærpe gæsternes appetit
  • … løsne gæsternes hæmninger og stemmebånd og hæve selskabets stemning og støjniveau

Af forslag til velkomstdrinks nævner Erik følgende flasker:

  • Vermouthen bør serveres iskold (gerne i afkølede glas), gerne tilsat lidt Indian Tonic Water, isterninger og citron.
    • Campari Bitter
    • Martini Bianco
    • Martini Rosso
  • Champagne og mousserende vin findes heldigvis i alle prisklasser
    • Spanske Cava
    • Italienske Prosecco
    • Franske Crémant
    • Moscato d’Asti

Du kan læse hele artiklen ved at klikke her

Skriv en kommentar